Culinair ontspanningsretreat in Zuid-Limburg vrijdag 5 – zondag 7 november 2021

Vrijdag 5 – zondag 7 november 2021

Wil jij er even tussenuit in eigen land? In verbinding blijven met jezelf door middel van culinaire maaltijden, yoga, meditatie en ontspanning in een prachtige nieuwe suite? Dan is dit culinair ontspanningsretreat iets voor jou!

Tijdens deze driedaagse minivakantie in Zuid-Limburg zal genieten en ontspannen centraal staan. Laura Daamen biedt met haar positieve instelling, geduld en vertrouwen een plek waar iedereen zich thuis voelt. Yoga en meditatie bieden de mogelijkheid om te ontspannen en brengen de aandacht in het moment. Je leert je lichaam beter kennen en creëert bewustzijn. 

Het retreat zal bestaan uit een selecte groep van maximaal 12 personen. Laura kan daardoor voldoende aandacht geven aan alle deelnemers. 

Yoga & Meditatie
Yoga en meditatie zijn gericht op het ontspannen van lichaam en geest. Yoga is een fysieke vorm van ontspannen waarbij yogahoudingen elkaar afwisselen op het ritme van de adem. De nadruk ligt op het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en het versterken van je immuunsysteem. Yoga versoepelt de spieren, gewrichten en je mindset. 

Meditatie zorgt voor meer bewustwording. Daardoor ontstaat er meer rust in het hoofd en signaleer je fysieke en mentale grenzen eerder. Met meditatie richt je de aandacht op het heden. Je laat alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ even varen, en houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent. 

De yogalessen en meditatie zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Accommodatie
Een Groen verblijf in de Rousch
Henri Dunantstraat 1 | 6419 PB Heerlen, Nederland


De King Suite (191m2) zijn vier suites, verbonden door een gezamenlijke living. De King Suite bevindt zich op één verdieping en is volledig privé voor u als gast. De gezamenlijke living biedt u de mogelijkheid om samen te komen, terwijl u óók de mogelijkheid heeft om u terug te trekken in uw eigen suite. De King Suite bestaat uit twee Comfort Suites Deluxe en twee Superior Suites.
De gezamenlijke living is voorzien van:

• 3-zits bank
• Grote eettafel met stoelen voor 8 personen

Corona maatregelen
Hotel de Rousch is 100% Corona proof door haar individuele luchtbehandeling per kamer. Hierdoor krijgt u nooit lucht van een andere kamer en wordt uw kamer gedurende uw hele verblijf voorzien van verse buitenlucht. De kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en gedesinfecteerd.
De yoga en meditatie zullen volgens de richtlijnen op 1,5 meter afstand gegeven worden.

NL yogareizen
Het culinair ontspanningsretreat wordt begeleid door Nick en Laura van NL yogareizen. NL yogareizen staat voor yoga op unieke locaties, persoonlijke aandacht, inspirerende yogalessen, een plek waar iedereen zich thuis voelt en een goede balans tussen yoga en ontspanning.

Programma*
Vrijdag 5 november 2021:

15:00 Inchecken
17:00 Welkomstwoord
17:30 Yoga
19:00 Diner
21:00 Meditatie

Zaterdag 6 november 2021:

07:30 Thee en fruit
08:00 Meditatie
08:30 Ontbijt
11:00 Yoga
13:00 Lunch 
15:00 Wandeling 
17:30 Yoga
19:00 Diner
21:00 Meditatie 

Zondag 7 november 2021:

07:30 Thee en fruit
08:00 Meditatie
08:30 Ontbijt
10:00 Check-out
11:00 Yoga
13:00 Lunch
*Wijzigingen voorbehouden

Het culinair ontspanningsweekend in eigen land start op vrijdag om 15:00 uur en zal zondag om rond 14:00 uur eindigen.

Inbegrepen:

-Superior suite
-2 overnachtingen op basis van volpension (vegetarisch ontbijt+lunch+diner)
-Yoga- en meditatielessen o.l.v. Laura Daamen
-Natuurwandeling
-Bruikleen yogamaterialen
-Water, thee, koffie, fruit

Niet inbegrepen:

-Toeristenbelasting €1,85 p.p.p.n
-Reis- en annuleringsverzekering
-Overige dranken

Investering:

Reissom €425,- op basis van een tweepersoonskamer
Reissom €555,- op basis van éénpersoonskamer.
(50 % aanbetaling)

Mocht het retreat niet doorgaan in verband met de geldende maatregelen wordt je de mogelijkheid gegeven om de reissom terug te krijgen of om te boeken.

Boeken:
Mail naar info@nlyogareizen.nl


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Translate »