Yoga retreat Belgisch Limburg DELUXE

Nieuwe datum volgt.

Geniet van een rustgevende yogaweekend in een stiltegebied en natuurlijke omgeving.

Ben je een levens-, natuur-, rust-, gezelligheids-, sauna-, jacuzzi-, ontspannings- en yogagenieter? Dan is deze yogaweek iets voor jou!

Tijdens de vijfdaagse minivakantie, op een schitterende locatie in Belgisch Limburg, zal genieten en ontspannen centraal staan. Laura Daamen biedt met haar positieve instelling, geduld en vertrouwen een plek waar iedereen er mag zijn. Een plek waar iedereen de kracht in zichzelf weet te (her)vinden en openheid de sleutel is naar jezelf. Yoga biedt daarin de mogelijkheid om naar binnen te keren en brengt de aandacht in het moment. Je leert je lichaam beter kennen en creëert bewustzijn.

Het yogagezelschap zal bestaan uit een selecte groep van maximaal 9 personen. Laura kan daardoor voldoende aandacht geven aan alle deelnemers.

Accommodatie:
-Zeer hoogwaardig afgewerkte, luxe woning
-Bekroond met vijf sterren *****
-10 slaapkamers 
-10 badkamers
-10 x 2 éénpersoonsboxspring
-Wellnessruimte met sauna en rustruimte
-Jacuzzi

Inbegrepen:
-1 persoonskamer
-4 overnachtingen op basis van volpension (ontbijt+lunch+diner)
-Yoga- en meditatielessen o.l.v. Laura Daamen
-1 natuurwandeling
-1 stiltewandeling
-Bruikleen yogamaterialen
-Water, thee, koffie, fruit
-Garantiestelling STO Garant

Niet inbegrepen:
-Reis- en annuleringsverzekering

Optioneel bij te boeken:
-Massage
-Energetische behandeling
-Coaching
-Kinesiologie behandeling
-Egyptian healing

Investering:
Reissom €945,- op basis van een éénpersoonskamer.
Boekingskosten: €15,- per boeking

Locatie:
Deze landelijke en sfeervolle 5 sterren locatie biedt enorm veel luxe en comfort. Aan de voet van het riviertje en vlakbij idyllische wandelroutes. De ouderlijke hoeve werd recent gerenoveerd tot adembenemende locatie. Met hoogwaardige afwerking is de locatie van alle comfort voorzien. Naast een prachtige yogaruimte is er een wellnessruimte met grote sauna, rustruimte en is er buiten een jacuzzi. Verder beschikt de locatie over een prachtig dakterras met schitterend uitzicht over de natuur.

Yoga:
De yoga zal bestaan uit dynamische hatha yoga, rustgevende yin yoga en aroma yoga. Tijdens de dynamische yoga wisselen verschillende asana’s (houdingen) elkaar af op het ritme van de adem. De nadruk ligt in deze les op het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen. Yin yoga is mindful. Het is een rustige yogavorm waarbij de asana’s langer aangehouden worden. Het is er vooral op gericht om de pezen, bindweefsel en gewrichten te versterken en te versoepelen. In de aroma yoga worden je zintuigen geprikkeld door het gebruik van pure etherische oliën op 100% natuurlijke basis. Etherische oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. De yogalessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De yoga zal plaatsvinden in een prachtige ruimte met vloerverwarming. 

Meditatie:
De meeste mensen leven constant in hun hoofd – in hun gedachten. Met meditatie ga je juist je aandacht richten op het heden. Je laat alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ even varen, en houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent. Er ontstaat meer bewustwording, daardoor meer rust ervaart in je hoofd en beter je grenzen kan bewaken.  Wanneer je meditatie beoefend is het belangrijk dat je alles waarneemt zoals het is, en er geen oordeel over probeert te vellen. Meditatie gaat niet over je goed voelen, maar over goed leren voelen. Dat vergt oefening. 

Programma:
Maandag: Ontvangst, yoga, diner, meditatie
Dinsdag: Meditatie, ontbijt, yoga, lunch, wandeling, yoga, diner, meditatie
Woensdag: Meditatie, ontbijt, vrije tijd /optionele activiteit, lunch, vrije tijd /optionele activiteit, yoga, diner, meditatie
Donderdag: Meditatie, ontbijt, yoga, lunch, wandeling, yoga, diner, meditatie
Vrijdag: Meditatie, ontbijt, yoga en afsluiting programma.

De maaltijden worden verzorgd door: Eten van Les

De yogaweek start op maandag om 16:00 uur en zal vrijdag om 11:00 uur eindigen.

Aanbetaling: 50 % reissom  + boekingskosten | Restbetaling uiterlijk 6 weken voor aanvang. De week gaat alleen door bij 6 aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.

Bereikbaarheid:
Deze locatie is per auto te bereiken en ligt ongeveer op 30 minuten vanaf Maastricht.
OV: Vanaf treinstation Heerlen kunnen wij op aanvraag een shuttle tegen meerprijs aanbieden.

Energetische behandeling / coaching (optioneel bij te boeken)

De behandeling wordt begeleidt door energetisch therapeut Laura Daamen. De behandeling zorgt voor rust en ontspanning en kan inzichten geven in je persoonlijke ontwikkeling. Iedere sessie wordt specifiek op jouw persoonlijke vraag aangepast en brengt je energiesysteem, lichaam en geest in balans. De behandeling duurt 60 minuten.

Kinesiologie (optioneel bij te boeken)

Kinesiologie is een systeem waarin traditionele Chinese oosterse denkbeelden van energie stromen zoals bekend in de acupunctuur en acupressuur verbonden worden met westerse spiertesten.
Deze methode is gebaseerd op het principe dat het lichaam in balans te brengen is door middel van het verwijderen van toxines, het opheffen van blokkades, het weg laten vloeien van stress en het vermogen om de natuurlijke gezonde staat van het lichaam te herstellen.
Kinesiologie is een precieze manier voor het vaststellen en corrigeren van een onbalans. Veel van onze problemen kunnen gerelateerd worden aan onze hedendaagse levensstijl. Kinesiologie is een holistische therapie omdat ze in plaats van symptomen te bestrijden de persoon in zijn geheel bekijkt. Kinesiologie werkt met de hersenen, de emoties en de geest evenals met het lichaam om het welzijn te verbeteren.

Egyptian healing (optioneel bij te boeken)

Egyptian Healing is een methode van handoplegging gebaseerd op oude Egyptische Tempel inwijdingen. Het is Liefde met beide benen op de grond. Energiebanen die bij de meeste mensen zo omstreeks hen 3e levensjaar zijn dichtgeslibd kunnen heropenen worden. De energiebanen dienen voor de storing van universele levensenergie. We bestaan uit energie, we leven ervan. Het is slechts zaak onze energie huishouding in harmonie te brengen en op peil te houden.

Massage (optioneel bij te boeken)

Een ontspanningsmassage is van 60 minuten optioneel bij te boeken.

Om je in te schrijven voor dit retreat, vul dan onderstaand formulier in en kies de aanbetaling van €100. De restbetaling volgt later via STO-garant.
Culinair ontspanningsretreat in Zuid-Limburg vrijdag 30 september – zondag 2 oktober 2022 1 persoonskamer
€ 555,00
Culinair ontspanningsretreat in Zuid-Limburg vrijdag 30 september – zondag 2 oktober 2022 2 persoonskamer
€ 850,00
Optie yogaretreat Spanje 16-21 oktober 2022
€ 100,00
Optie yogaretreat Spanje 24-29 oktober 2022
€ 100,00
Culinair ontspanningsretreat in Zuid-Limburg vrijdag 25 – zondag 27 november 2022 1 persoonskamer
€ 555,00
Culinair ontspanningsretreat in Zuid-Limburg vrijdag 25 – zondag 27 november 2022 2 persoonskamer
€ 850,00
Dagretreat vrijdag 2 september 2022 Kasteelreünie Valkenburg
€ 115,00
TotaalDit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Translate »