Yoga retreat Zuid-Limburg 15 – 19 februari 2021

Wil jij er even tussenuit? In verbinding blijven met jezelf door middel van yoga, meditatie en ontspanning in een inspirerende omgeving? Dan is dit yogaweekend iets voor jou!

Tijdens deze vijfdaagse minivakantie, op een schitterende karakteristieke locatie in Zuid-Limburg, zal genieten en ontspannen centraal staan. Laura Daamen biedt met haar positieve instelling, geduld en vertrouwen een plek waar iedereen er mag zijn. Een plek waar iedereen de kracht in zichzelf weet te (her)vinden en openheid de sleutel is naar jezelf. Yoga en meditatie bieden daarin de mogelijkheid om naar binnen te keren en brengt de aandacht in het moment. Je leert je lichaam beter kennen en creëert bewustzijn.

Het yogagezelschap zal bestaan uit een selecte groep van 8-12 personen. Laura kan daardoor voldoende aandacht geven aan alle deelnemers. 

Meer info volgt. 


Accommodatie:

– Prachtige historische abdij
– Comfort kamers (eigen badkamer)
– 1 of 2 persoonskamers

Inbegrepen:

-4 overnachtingen op basis van volpension (ontbijt+lunch+diner)
-yogalessen o.l.v. Laura Daamen
-meditaties
-1 natuurwandeling
-Bruikleen yogamaterialen
-Garantiestelling STO Garant

Niet inbegrepen:

-Overige drankjes
-Persoonlijke uitgaven
-Reis- en annuleringsverzekering

Locatie:

Abdij Rolduc (Zuid-Limburg) behoort tot de belangrijkste monumenten van Nederland: het is het grootste abdijcomplex in de Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van Nederland!

Het abdijhotel biedt een ontspannen verblijf in een prachtige historische atmosfeer gesitueerd middenin een prachtige groene omgeving.

Yoga:

De yoga zal bestaan uit rustgevende yin yoga en een dynamische Hatha yoga. Tijdens de dynamische yoga wisselen verschillende asana’s (houdingen) elkaar af op het ritme van de
adem. De nadruk ligt in deze les op het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen. Yin yoga is mindful. Het is een rustige yogavorm waarbij de asana’s langer
aangehouden worden. Het is er vooral op gericht om de pezen, bindweefsel en gewrichten te versterken en te versoepelen. De yogalessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als
gevorderden.

Programma volgt:

Investering volgt:


Boekingskosten: €15,- per boeking

Aanbetaling: 50 % reissom + boekingskosten | Restbetaling uiterlijk 6 weken voor aanvang. Het weekend gaat alleen door bij 8 aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.

Meer informatie:

info@nlyogareizen | www.nlyogareizen.nl | 045-5119069

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Translate »