Yoga & Wellness in Thermae 2000

Reserveer direct op: https://www.thermae.nl/nlyogareizen

Yoga & Wellness de ideale mogelijkheid om volledige te ontspannen en genieten.

NL yogareizen biedt in samenwerking met Thermae 2000 een uniek concept waarbij yoga en wellness gecombineerd worden.

De locatie:
In 1989 werd Thermae 2000 als kuuroord opgericht op de Cauberg in het toeristische dorpje Valkenburg aan de Geul. Langzamerhand kwamen er meer recreatiefaciliteiten en werden de verwarmde thermale kuurbaden ook steeds meer gebruikt door dag gasten. In 1993 werd zelfs voor de toeristische gast een 4-sterren hotel aangebouwd met 60 kamers. In 2010 richtte Thermae 2000 een lifestyle afdeling op die gasten adviseert en begeleid op het gebied van voeding, beweging en ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Thermae 2000 is als het ware letterlijk een bron van goed leven.”

Meer informatie: www.thermae.nl

De yoga:
De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk ook al heb je nog nooit yoga gedaan. De yoga zal bestaan uit dynamische en rustgevende houdingen. De nadruk ligt op het vergroten van de (innerlijke) kracht, ademhaling, concentratie- en uithoudingsvermogen. Yoga is ook mindful. Het kan ontspannend werken.

Investering:
€39,45 inclusief
– 1 uur en 15 minuten yoga in de unieke yogaruimten ”yurt” of ”heaven”.
– koffie, thee en water
– 1 tegoedbon voor een dagentree voor Thermae 2000 (t.w.v. €36,50). Deze bon kan op een ander moment ingewisseld worden of cadeau worden gedaan aan iemand anders.

Yogaruimte:
Zondag 6 oktober 10:00 uur – 11:15 uur: De yoga zal plaats vinden in de bijzonder yurt. Deze traditionele tent wordt bij Thermae 2000 als rustruimte gebruikt.

Zaterdag 30 november 10:00 uur – 11:15 uur: De yoga zal plaats vinden in de ”yurt” ruimte.

Wil je liever een bladkleding dag of ongeklede dag bekijk dan hier de data: https://www.thermae.nl/wellness/badkleding-of-ongekleed/

Parkeren:
Bij Thermae 2000 bevindt zich een door derden geëxploiteerde parkeergelegenheid. U kunt hier tegen betaling parkeren. Het tarief is €1,90 per uur. Het maximale tarief is € 8,00 voor de hele dag. De parkeerkosten dienen vooraf contant of via de pin op de parkeerplaats zelf te worden betaald.

Reserveer direct op: https://www.thermae.nl/nlyogareizen

Translate »