Yogaweekend Holset 6 – 8 november 2020 (VOL)

Geniet van een rustgevende yogaweekend in een natuurlijke omgeving.

Ben je een levens-, natuur-, rust-, gezelligheids-, wijn-, ontspannings- en yogagenieter? Dan is dit yogaweekend iets voor jou!
Tijdens deze driedaagse minivakantie, op een schitterende locatie in het Heuvelland in Limburg, zal genieten en ontspannen centraal staan. Laura Daamen biedt met haar positieve instelling, geduld en vertrouwen een plek waar iedereen er mag zijn. Een plek waar iedereen de kracht in zichzelf weet te (her)vinden en openheid de sleutel is naar jezelf. Yoga biedt daarin de mogelijkheid om naar binnen te keren en brengt de aandacht in het moment. Je leert je lichaam beter kennen en creëert bewustzijn.
Het yogagezelschap zal bestaan uit een selecte groep van 8-10 personen. Laura kan daardoor voldoende aandacht geven aan alle deelnemers.

Accommodatie:
-Schitterend duurzaam bruisend wijndomein
-5 slaapkamers
-5 x 2 eenpersoonsbedden
-5 badkamers

Inbegrepen:
-Welkomst bubbels
-2 overnachtingen op basis van volpension (ontbijt+lunch+diner)
-6 yogalessen o.l.v. Laura Daamen
-1 natuurwandeling
-Bruikleen yogamaterialen
-Thee, koffie, fruit
-Garantiestelling STO Garant

Niet inbegrepen:
-Overige drankjes
-Persoonlijke uitgaven
-Reis- en annuleringsverzekering
-Wellness Aken of Valkenburg

Optioneel bij te boeken:
-Massage
-Energetische behandeling
-Thema coaching

Investering:
Reissom € 375,- per persoon o.b.v. twee personen per kamer.
Boekingskosten: €15,- per boeking

Locatie:
Waar de wereld globaliseert en robotiseert ontstaat de behoefte aan vakmanschap, kleinschaligheid en ‘lokaal’. In 2017 zijn de laatste ruimtes schoongeveegd van bouwstof. De oude boerderij in Holset is omgevormd tot een wijndomein. Hier groeien en bloeien de druiven waar mousserende wijn van gemaakt wordt. Het uitzicht over het Heuvelland is adembenemend.

Yoga:
De yoga zal bestaan uit rustgevende yin yoga en een dynamische yinyang yoga. Tijdens de dynamische yoga wisselen verschillende asana’s (houdingen) elkaar af op het ritme van de
adem. De nadruk ligt in deze les op het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen. Yin yoga is mindful. Het is een rustige yogavorm waarbij de asana’s langer
aangehouden worden. Het is er vooral op gericht om de pezen, bindweefsel en gewrichten te versterken en te versoepelen. De yogalessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als
gevorderden. De yoga zal plaatsvinden in een prachtige ruimte met vloerverwarming.

Programma:

Vrijdag 6 november: Aankomst, yoga, bubbels, avondeten, yoga

Zaterdag 7 november: Yoga, ontbijt, wandeling, lunch, rust, (optioneel: energetische behandeling en massage), avondeten, yoga.

Zondag 8 november: Yoga, ontbijt, yoga, lunch, afsluiting programma.

Aanbetaling: 50 % reissom  + boekingskosten | Restbetaling uiterlijk 6 weken voor aanvang. Het weekend gaat alleen door bij 8 aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Translate »