Yogaweekend Zuid-Limburg 12 – 14 maart 2021

Wil jij er even tussenuit? In verbinding blijven met jezelf door middel van yoga, meditatie en ontspanning in een inspirerende omgeving? Dan is dit yogaweekend iets voor jou!

Tijdens deze driedaagse minivakantie, op een schitterende karakteristieke locatie in Zuid-Limburg, zal genieten en ontspannen centraal staan. Laura Daamen biedt met haar positieve instelling, geduld en vertrouwen een plek waar iedereen er mag zijn. Een plek waar iedereen de weg naar zichzelf weet te (her)vinden. Yoga en meditatie bieden daarin de mogelijkheid om naar binnen te keren en brengt de aandacht in het moment. Je leert je lichaam beter kennen en creëert bewustzijn.
Het yogagezelschap zal bestaan uit een selecte groep van 8-15 personen. Laura kan daardoor voldoende aandacht geven aan alle deelnemers. 

Locatie:
Abdij Rolduc (Zuid-Limburg) behoort tot de belangrijkste monumenten van Nederland: het is het grootste abdijcomplex in de Benelux en staat op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van Nederland!
Het abdijhotel biedt een ontspannen verblijf in een prachtige historische atmosfeer gesitueerd middenin een prachtige groene omgeving.

Yoga:
De yoga zal bestaan uit dynamische hatha yoga en rustgevende yin yoga. Tijdens de dynamische yoga wisselen verschillende asana’s (houdingen) elkaar af op het ritme van de adem. De nadruk ligt in deze les op het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen. Yin yoga is mindful. Het is een rustige yogavorm waarbij de asana’s langer aangehouden worden. Het is er vooral op gericht om de pezen, bindweefsel en gewrichten te versterken en te versoepelen. De yogalessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Meditatie:
De meeste mensen leven constant in hun hoofd – in hun gedachten. Met meditatie ga je juist je aandacht richten op het heden. Je laat alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ even varen, en houdt je bezig met wat je nu aan het doen bent. Er ontstaat meer bewustwording, daardoor kun je meer rust ervaren in je hoofd en beter je grenzen bewaken. Wanneer je meditatie beoefend is het belangrijk dat je alles waarneemt zoals het is, en er geen oordeel over probeert te vellen. Meditatie gaat niet over je goed voelen, maar over goed leren voelen. Dat vergt oefening. De meditatie is voor iedereen toegankelijk.

Programma:
Vrijdag: Aankomst, yoga, avondeten, meditatie
Zaterdag: Meditatie, ontbijt, yoga, lunch, wandeling/vrije tijd, yoga, avondeten, meditatie
Zondag: Meditatie, ontbijt, yoga, lunch, afsluiting programma.

Het yogaweekend start op vrijdag om 14:00 uur en zal zondag om rond 14:00 uur eindigen.

Inbegrepen:
-Comfort kamer
-2 overnachtingen op basis van volpension (ontbijt+lunch+diner)
-Yoga- en meditatielessen o.l.v. Laura Daamen
-Natuurwandeling
-Bruikleen yogamaterialen
-Water, thee, koffie, fruit
-Garantiestelling STO Garant

Niet inbegrepen:
-Reis- en annuleringsverzekering
-Overige dranken

Investering:
Reissom €448,- op basis van éénpersoonskamer.
Reissom €393,- op basis van een tweepersoonskamer
Boekingskosten: €15,- per boeking

Aanbetaling: 50 % reissom + boekingskosten | Restbetaling uiterlijk 6 weken voor aanvang. Het weekend gaat alleen door bij 8 aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.

Meer informatie: info@nlyogareizen | www.nlyogareizen.nl | 045-5119069

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Translate »