Wie zijn wij

NL yogareizen is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor reizen. NL staat voor Nick en Laura maar ook voor Nederland.

De grote droom om een eigen yogareis te organiseren is tijdens hun reis naar Borneo in 2016 ontstaan. Met Italiaanse roots in de familie werd ons eerste retreat naar Italië al snel een feit. Nick en Laura vullen elkaar goed aan als organisatorisch brein en een creatieve geest. Na de geslaagde eerste editie in april 2017 naar Italië is de basis gelegd van hun succesformule: Persoonlijke aandacht, inspirerende yogalessen en een goede balans tussen yoga, ontspanning en gezelligheid. Een plek waar iedereen zich thuis mag voelen.

Nick Drijkoningen (33):

Het organiseren van de yogareizen is naast zijn parttime baan als leerkracht in het basisonderwijs als hobby ontstaan. Zijn organisatorisch kwaliteiten zet hij volledig in voor NL yogareizen. Vanuit zijn servicegerichtheid, attentheid, vertrouwen en hulpvaardigheid houdt hij zich bezig met de organisatie en communicatie. Daarnaast zal hij de gastheer zijn tijdens het verblijf van de yogareizen. Vanuit zijn eigen reiservaring wil Nick de deelnemers aan de yogareis een onbezorgde tijd geven.

Laura Daamen (32):

Laura is in 2011 afgestudeerd aan de Fontys dansacademie in de richting docent dans en gespecialiseerd in modern, jazz, hiphop en klassiekballet. Gedurende haar opleiding kwam ze aanraking met yoga. Gecharmeerd door de zachtheid, de verdieping en het bewustzijn heeft zij in 2013 haar eerste Hatha yoga opleiding afgerond. In de jaren daarop volgend heeft Laura meerdere verdiepingstrainingen in yin yoga, prana flow, meditatie leraar en yin&energie gevolgd en is zij een erkend yoga docent bij Yoga Alliance. Naast Yoga docent is Laura sinds 2019 ook werkzaam als Energetisch Therapeut.

cropped-ryt200.png

Met haar positieve instelling, geduld en vertrouwen wilt ze mensen een plek bieden waar openheid een sleutel is naar jezelf. Haar kracht ligt in haar rustige uitstraling, persoonlijke aandacht en prettige stem. In haar yogalessen vindt Laura het belangrijk dat iedereen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden yoga beoefent. Het is een moment voor jezelf en een moment van rust. De balans tussen in Yin en Yang is haar streven tijdens iedere les.

Laura’s yoga biografie:

2011: Docent Dans – Fontys Dansacademie
(Stijl: Klassiek ballet, modern, jazz, hip-hop, kinderdans)

2011-2013: Hatha yoga opleiding – Yogacentrum Landgraaf

2016: Rasa Vinyasa Teacher Training – Shiva Rea

2016: Kinderyoga – Helen Purperhart

2017-2018: RYT 200 Yin Yoga Teacher – De Nieuwe Yogaschool Amsterdam

2017-2019: Opleiding Energetisch Therapeut – ZIN! trainingen

2020: Meditatie leraar – Tijn & Binkie Touber De Nieuwe Yogaschool Amsterdam

2021: Yin & Energie – Pure Energy Yoga

OM Yoga Magazine april 2019 (Foto Ralph de Vos)
Translate »