Recensies

Zakelijke referenties:

  • GaiaZOO
  • Thermae 2000
  • TopVintage

Recensies yogareizen:

Het was weer volop genieten. Ik heb voor de tweede keer aan deze yoga reis deelgenomen. Het blijft een echte aanrader! Laura en Nick zorgen voor een heel prettige sfeer waardoor je je meteen thuis voelt. De yoga was gevarieerder. Een energetische behandeling was inclusief en op verzoek een massage. Tussen de lessen door voldoende tijd voor onszelf. Ze hebben ons overdag culinair goed verwend en iedere avond werd in een ander restaurant gegeten. Het menu kon men zelfs overdag al bepalen. Bij terugkeer was er dus nog voldoende tijd om samen te zitten. Dit vonden alle deelnemers heel prettig. Kortom, het was weer een meer dan bijzondere ervaring. Heerlijk ontspannen in een unieke, prachtige en landelijke omgeving. Laura en Nick, chapeau!!

Marie-Louise Daamen-Zanetti, mei 2019


Super trots ben ik op jullie en jullie derde super geslaagde yogareis. Als

Laura en Nick bieden een unieke ervaring aan. In een fantastische omgeving. Uitstekend verzorgt. Met persoonlijke aandacht. Zeer ontspannen yogadagen waarbij alles voor je geregeld is.

Sophie & Leo, mei 2019


Super trots ben ik op jullie en jullie derde super geslaagde yogareis. Als deelnemer van het eerste uur kan ik de reizen goed vergelijken en jullie blijven jezelf uitdagen, verbeteren en daardoor ons verrassen. De energetische behandeling, de massage, de aromatherapie yoga en de bijzondere pizza waren de hightlights van dit jaar. Ik ben nu al benieuwd naar volgend jaar! Ciao en liefs Kirstin

Kirstin, mei 2019


“vier dagen echte aandacht voor jezelf” Dat is wat Nick en Laura hebben gecreëerd voor de deelnemers van de NL Yogareis! Ik was voor de tweede keer de gelukkige dat ik kon deelnemen aan deze reis. Ondergedompeld worden in de wereld van Italië, de wereld van Yoga en de wereld van mezelf. Rust, Liefde & Grenzen zijn de kernwoorden van deze dagen, woorden die tijdens de NL Yogareis op een liefdevolle en inspirerende manier door Laura worden herhaald, woorden die ik eigenlijk wil meenemen naar mijn dagelijkse leven en wil delen met de mensen die ik lief heb in mijn omgeving. De NL yogareizen die door Nick en Laura vol passie worden georganiseerd zijn een aanrader voor iedereen die het zich zelf gunt om even échte ‘aandacht’ voor jezelf te hebben!

Anne, mei 2019


Eerste keer yogareis meegemaakt. Was een geweldige ervaring. Quality time voor mezelf. Heb genoten.

A, mei 2018


Perfect georganiseerde reis.

Chris, mei 2018


Laura en Nick, mijn complimenten! Heerlijke yoga-reis. Een geweldige yogadocente die goede en persoonlijke aandacht geeft en een fijne vertrouwde sfeer en omgeving weet te creëren. Uitstekende culinaire verzorging. Een aanrader voor iedereen die algehele yoga-ontspanning zoekt en om die reden de keuze voor de volgende reis van NL yogareizen moet maken!!

Marie-Louise, mei 2018


Een prachtig reis waar je helemaal tot rust kunt komen. Mocht je nu alleen gaan en niemand kennen. Nick en Laura zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. De locatie is geweldig, mooi verzorgde kamers en een prachtig uitzicht over de bergen. Alles is tot in de puntjes geregeld. De yogasessies zijn gevarieerd en voor iedereen toegankelijk. Kortom een echte aanrader.

Jolanda, mei 2018


2(e) jaar
4 dagen
5 nachten
6 yogalessen
12 maaltijden
96 uur ontspannen
5760 minuten genieten
0 seconden heimwee
Tot volgend jaar! Liefs Kirstin

Kirstin, april 2018


Geweldige reis om eens helemaal alleen de aandacht aan jezelf te geven. Laura en Nick geven je meteen een warm gevoel zodat je je thuis voelt . De yoga lessen waren prima en professioneel met veel persoonlijke aandacht. De rest eromheen was ook heel goed verzorgd , de kookkunst van Nick was voortreffelijk. Kortom een reis die ik iedereen zal aanbevelen en zelf zal ik zeer zeker nog een keer meegaan.

Tonny Geilenkirchen, april 2018


‘Leun tegen je grenzen aan, maar ga er niet overheen’ zei Laura tijdens de yoga les in Italië. Deze tip neem ik mee voor mijn eigen toekomst. Deze tip wil ik verspreiden bij de mensen die ik lief heb.
De NL Yogareis naar Italië was voor mij een bijzondere ervaring, waarbij ik op een fijne manier aandacht kon nemen voor mezelf. Mooie mensen heb ik leren kennen en ik heb ontzettend mogen genieten van de bevlogen yoga lessen van Laura en de zorgzaamheid van haar partner Nick.
De warmte van de zon, het lekkere eten en de mooie locatie maakte deze bijzondere ervaring compleet!

Anne Gulpers, april 2018


Wat een heerlijke mini-vakantie was dit! Als moeder was dit voor mij de perfecte manier om in korte tijd weer helemaal op te laden. Het programma zat goed in elkaar; de yogalessen, tijd voor jezelf en met elkaar, een stadje bezoeken werden in een fijn tempo afgewisseld. Het eten was verrukkelijk, met iedere ochtend een uitgebreid ontbijt en in de middag en avond verse italiaanse gerechten met heerlijke wijnen. Ik voelde me tot in de puntjes gezien en verzorgd. Een echte aanrader dus! Bedankt lieve Nick en Laura, hopelijk tot een volgende keer.

Rianne Boenink-Roor, maart 2018


Lieve Nick en Laura, wat een mooie reis. Aangezien ik nog geen yoga ervaring had, maar wel opzoek was naar ’n yogalessen heb ik mij heel spontaan voor deze reis aangemeld. Ik ben er heel onbevangen aan begonnen. Als ik al verwachtingen had, zijn die zeer overtroffen. Van het begin tot het einde super georganiseerd. De mailing en informatie van te voren waren zeer volledig. Bij aankomst werden we netjes opgewacht en was al aan alles gedacht( water en fruit voor onderweg). En toen begon de verwennerij, heerlijke lunches, zeer uitgebreid ontbijt, fijne yogalessen met een lekker kopje thee als afsluiting, gezellige gesprekken met fijne mensen, tijd voor jezelf en een mooie dag in Venetië. Ik heb genoten en wil jullie bedanken, het was een voorrecht om deel uit te mogen maken van jullie allereerste yogareis. Marlie x


Dit was mijn allereerste yogareis en ik heb er enorm van genoten. Het was zo fijn om op deze manier echt even tijd voor jezelf te creeëren en te aarden. Tussen de yogalessen door was er voldoende ruimte om jezelf even terug te trekken en om te ontspannen, op welke manier dat voor jou prettig was. Nick en Laura hebben ervoor gezorgd dat echt alles tot in de puntjes verzorgd was. Ze hadden echt oog voor detail en aan persoonlijke aandacht was geen enkel gebrek. Zij waren echt een top-team en maakten de reis om niet meer te vergeten. Heel erg bedankt voor de fijne tijd!


“Hoe spel je ontspanning? Dat spel je niet, dat voel je.” (Winnie de Poeh) Ik kon alles loslaten toen ik aan de yogareis begon. Aan alle details was aandacht besteed van het vervoer tot flesjes water voor onderweg tot uitgebreide ontbijtjes en lunches en een yogaboekje voor mee naar huis. Ik ben echt ontzorgd en verwend door de vlekkeloze organisatie en de inspirerende yogalessen. De afwisseling van prettig gezelschap, prachtige natuur, inspanning op de mat en leuke activiteiten was precies wat ik zocht. Bonus was dat ik gezellig met familie op vakantie was! Bedankt voor het warme en ontspannende bad Nick & Laura, het was fantastisch!


We hebben enorm genoten van de yoga-reis die jullie hebben aangeboden. Het was tevens ook erg leuk om aanwezig te zijn bij de eerste reis (hopelijk van velen) die jullie hebben aangeboden. Als gastheer en gastvrouw hebben jullie het de gasten volledig naar wens kunnen maken en de sfeer in de groep is van begin t/m einde precies zo geweest als je zou verwachten van een yoga-reis. Een gezonden mix van rust en gezelschap! Gezien er mensen met én zonder yoga-ervaring aanwezig waren, en deze tenslotte allemaal een goede ervaring hebben gehad, bewijst maar weer eens dat een mix van ervaren én beginnende yogi’s zeer goed samen gaat. De dagen waren prima ingedeeld waardoor er een goede balans aanwezig was tussen de yoga-lessen, momenten van rust en de zeer goed verzorgde lunch en locaties van het avondeten. De tocht naar Venetië gaf een leuke break tussen de dagen in Fanna en het feitelijk bezoek in Venetië. We zouden een ieder die geïnteresseerd is in een fijne balans tussen yoga en gezelligheid deze reis willen aanraden.


Yogareis Italië.

Al enkele jaren gaan mijn beste vriendin en ik in mei een paar dagen op reis. En het toeval wil, dat wij nagenoeg op hetzelfde tijdstip de facebookpagina van “Yogareis Italie” zagen en elkaar appten “Is dat niks voor ons?”. Jazeker, leek ons leuk. Wij hebben ons meteen aangemeld en waren benieuwd wat de reis ons zou brengen. Alles werd in detail door Nick en Laura geregeld. De tickets, voorinformatie, inchecken,  de ontvangst op vliegveld Treviso. Op het vliegveld leerden wij al twee andere deelnemers aan de reis kennen. Aan alles was gedacht,  zelfs voor fruit en water tijdens de rit naar de uiteindelijke bestemming was gezorgd. De reis van een uur naar Fanna was geweldig, de omgeving is gewoonweg betoverend. Aangekomen in Fanna leerden we het laatste koppel kennen en konden we ons even op de mooie en ruime kamers terugtrekken.  Elke ochtend en middag op een zeer uitgebreid en luxe ontbijt en een heerlijke lunch getrakteerd. Alles zelf bereid, biologisch en super verantwoord. Na de lunch begon de eerste yoga-les. Laura had een reader gemaakt met hele heldere uitleg en dito foto’s ter illustratie. Het niveau en de leeftijd van de deelnemers was divers, de een had nog nooit aan yoga gedaan (ikzelf dus) en andere waren fanatieke yoga beoefenaars. Laura had met alles rekening gehouden en met haar zachte stem bracht ze iedereen in een state of mind, die ik niet gauw meer vergeet. De groep werd hecht en er werd veel gelachen. De dag erna bezochten we Venetië. Het weer was prachtig, de stad is geweldig. In totaal hebben we gedurende ons verblijf  5 yoga-sessies gehad en elke sessie was weer anders, maar telkens weer bijzonder. Laura en Nick verdienen een dikke pluim, dat ze dit op een dergelijke sublieme wijze hebben weten te organiseren. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken.


Translate »