Recensies

Zakelijke referenties:


 • GaiaZOO
 • TopVintage
 • Decathlon
 • Onderwijsstichting Movare
 • Personeelsvereniging Sintermeerten College
 • Huisartsen in opleiding
 • Brasserie de Uitvlucht
 • Nieuwe Thermen
 • Sparkling’Us Creative Agency

Recensie yoga retreat ‘Yolino’ Spanje (Nieuwe locatie):


Afgelopen week heb ik mogen deelnemen aan de NL yogareis, locatie “Yolino 1651”. Het was een magische week, waarbij woorden tekort schieten om dit te omschrijven in een recensie. Ik raad deze NL yogareis en locatie zeker aan. Ik ben (eindelijk) tot rust gekomen en heb intens genoten met alles wat er aangeboden werd; heerlijk (vegetarisch) eten, fijne meditatie- en yogalessen, massage, wandelingen, kookworkshop, Spaanse kookavond en vrije tijd. Daarnaast vond ik Laura en Nick een fantastische gastvrouw en -man. Ze legden ons helemaal in de watten! Nogmaals, dankjewel en namasté 🙏🏻.Lydie Welters, september 2023

Het mooiste cadeautje dat je aan jezelf kunt geven. Wat heb ik een geweldige week gehad. Een top locatie in Spanje, heerlijke yoga lessen en meditatie van Laura en niet te vergeten het overheerlijke eten en de goede zorgen van Nick. Daarnaast hele mooie mensen ontmoet. Ik ben heel dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.

Monica van Beek, september 2023

Een goddelijke week gehad met Laura & Nick, alles bracht een enorme glimlach op mijn gezicht ! Voor een weekje Me-time een absolute aanrader 🙂 !Petra van Tendeloo, september 2023

Recensie yoga retreat Spanje:

‘MAGISCH… Het was meer dan fantastisch! Wat heb ik een mooie tijd gehad tijdens deze retreat. De locatie is adembenemend. Nick en Laura zijn een prachtig koppel die een hoop liefde te geven hebben. Dat zie je dan ook terug in de retreat. Alles is tot in de kleinste details uitgewerkt. Ook over het programma is goed nagedacht. Vanaf de ontvangst tot de terugreis naar het vliegveld wordt je totaal ontzorgd en hoef je alleen maar te genieten. Het eten, de yogalessen, de massages, alles was even geweldig! Verder hadden we een ontzettend fijne en gezellige groep, waardoor het een onvergetelijke reis is geworden. Iedereen nogmaals bedankt!! Hartelijke groet, Angelique’.
Angelique, mei 2024


Al meerdere yoga retreats meegemaakt , maar deze overtreft echt alles !! Met stip op plaats 1. Nick & Laura zijn super gastvrij, mooi stel .Prachtige locatie, fantastisch eten, fijne yoga lessen, kortom je komt herboren en super relaxed weer thuis. De heerlijke ontbijtjes , de kleine attenties die je niet verwacht , het fantastische eten van de sterren chef, de mooie kamers met prachtig uitzicht…. En zo kan ik nog wel even doorgaan , gewoon paradijselijk !Hellen G, mei 2024


In februari 2024 heb ik iets gedaan wat ik vooraf best spannend vond, een retraite in Spanje.
Zodra ik op het vliegveld was en al helemaal toen ik aankwam op de locatie, verdween dit.
Wat een heerlijke plek en wat een lieve, warme mensen zijn jullie!!
Ik heb genoten van de zonsopgang, het uitzicht, het heerlijke eten, de stilte, de mooie gesprekken en de met zoveel zorg en aandacht gegeven yogalessen en meditaties van Laura.
Het ontzorgen, is heel goed gelukt. In 1 woord vond ik het ‘Magisch‘ in verschillende opzichten!
Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!!

Veel liefs, Heleen februari 2024


Beleef het retreat in Spanje door de ogen van een van onze yogi’s.Klik hier om het polarsteps verslag van Sabine te lezen.Sabine, april 2023


Inmiddels al weer een aantal weken terug in de alledaagse drukte brengt de herinnering aan het verblijf bij Laura en Nick in Spanje kalmte en een grote glimlach op mijn gezicht.
Het was simpel gezegd heel erg fijn! Bedankt!

Hetty Smit, april 2023


Eind april 2023 ben ik met Laura en Nick op reis gegaan naar Spanje. De locatie is adembenemend mooi, het eten (met wijntje ’s avonds) was geweldig lekker en de yogalessen heel fijn. Wat ik vooral fijn vond is dat niets moest. Laura en Nick weten een sfeer te creëren waarin iedereen zich vrij voelt om te doen wat goed voelt. Ontbijten samen kan, maar alleen genietend van het prachtige uitzicht, kan ook. Geen sociale verplichtingen, maar wel gezelligheid als je er behoefte aan hebt. Heel fijn! Ik ga zeker vaker mee.
Janneke, april 2023


Een Yogareis met Laura en Nick kan ik iedereen aanbevelen. Het was magisch!
Je reist alleen, maar je bent niet alleen. Hartverwarmende gesprekken, zeer fijne yogalessen en een bijzondere wandeling. Je wordt in de watten gelegd en hoeft even helemaal niets…
Deze reis zal je verrijken, nieuwe inzichten geven en tot rust laten komen.

Helma Stuve, februari 2023


Wat een fijne tijd heb ik gehad! Ik was bij Laura en Nick van 21 tot 26 februari 2023. Alles was tot in de puntjes verzorgd van het begin tot het einde: fijne yoga lessen, heerlijk (vegetarisch) eten (maar dan ook echt HEERLIJK), goede begeleiding, een geweldige wandeling door de bergen naar een stupa in de buurt, een leuke kookworkshop, een ontspannende massage, een prachtig huis in een van de mooiste omgevingen die ik ooit gezien heb, lieve mede-gasten, het warme zonnetje op mijn huid, een duik in het koele water van het zwembad, rust momentjes voor jezelf, een fijne kamer waar een heerlijk geurtje/presentje met informatie klaar lag op bed, onbeschrijflijk mooie zonsopgang…
Alles mag, niets moet.
Ik besef dat ik in superlatieven schrijf en wellicht klinkt de review iets overdreven.
Maar ik kan er niet minder van maken!
Gracias Laura en Nick voor de mooie tijd en inzichten🙏☀️💜
Daniëlle Dentener, februari 2023

Een Yoga Retreat bij Nick & Laura is het beste en mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Je komt terecht in een warm, liefdevol bad. Alle verwachtingen die ik van tevoren had zijn ruimschoots overtroffen. Ik heb een week lang ontzettend kunnen genieten en ontspannen. De bijzondere yoga lessen en meditaties, alle heerlijke, verse maaltijden, werkelijk alles is tot in de puntjes geregeld. En dit alles ook nog eens op een prachtige locatie waarbij je elke ochtend de zon achter de bergen ziet opkomen. Je wordt verzorgd en ontzorgd, met een persoonlijke benadering, ruimte en vrijheid wanneer je daar behoefte aan hebt. Van yoga beginners tot aan yoga gevorderden, voor iedereen is deze retreat geschikt, alles wordt op de groep afgestemd en daarin krijg jij de ruimte om dingen op jouw eigen manier te doen. Hierin word je ook nog eens ondersteund en begeleid en wordt er feilloos aangevoeld waar jij behoefte aan hebt.Ik kwam hier om te kunnen loskoppelen van thuis en helemaal te kunnen ontspannen maar ik heb nog zoveel meer gekregen. Ik heb een hele bijzondere reis gehad waaruit ik veel mooie ervaringen, inzichten en indrukken weer mee naar huis neem. Ook de verbondenheid en connectie met een inspirerende groep mensen heb ik als heel bijzonder ervaren en zal ik voor altijd met mij meedragen. Dit Yoga Retreat volgen bij Nick & Laura was de beste beslissing die ik heb gemaakt.
Isabel Verhoef, februari 2023

Een heerlijke week weg, tot in de puntjes verzorgd. Nick en Laura staan altijd voor je klaar en dat voel je. Dat voelt welkom. Laura past de les aan waar nodig om het voor iedereen toegankelijk te maken. Ontvang dit cadeau aan jezelf. Doen!
Evelien van Deursen, februari 2023


Afgelopen weekend teruggekomen van een heerlijke week Malaga. Ik heb enorm genoten van de schitterende omgeving, de rust, de aandacht, de fijne yogalessen en het heerlijke eten. Ik voel me enorm dankbaar dat ik deze reis met en bij jullie heb kunnen maken. Ik heb er voor mijzelf zoveel uit kunnen halen. Bedankt!
Tessa van de Berg, oktober 2022

Deze reis gun ik iedereen die op zoek is naar een houvast binnen zichzelf. Je leert hoe je naar jezelf kan luisteren, meer uit je hoofd naar je gevoel.
Alles mag en niets moet. In de meeste brede zin. Nick en Laura vormen een mooi professioneel en enorm gastvrij team. Ze leggen de lat hoog op alle punten. Het huis, de omgeving, de yogasessies, het eten, het creëren van gezelligheid etc.
Tijdens de week zie je verbanden, alles (yoga/meditaties/inzichtkaarten) bouwt op richting je innerlijk. Halverwege de week merk je een kantelpunt. Je merkt dat je kracht uit jezelf gaat halen.
Laura doet de sessies vanuit gevoel, heeft geen boekje meer nodig. Veel ervaring, een jong persoon met een oude ziel! Nick is een kei in het regelwerk, een ster in de keuken en staat ook open voor een persoonlijk gesprek.
Er waren mensen voor de 2e keer. Dat zegt voldoende. Ik denk daar ook sterk over.
Mijn resultaat: een andere mindset, een soepeler lijf.
Nick en Laura.. Dank voor de fijne reis, naar Andalusië en naar mezelf!
Caroline Kennepohl, oktober 2022

Ik heb afgelopen week ontzettend genoten van de yoga retreat in Spanje. Laura en Nick zorgen dat je maximaal kunt ontspannen. Door het geven van goede yoga lessen, fantastisch eten en de ruimte die je krijgt om te ZIJN en niks te moeten. De locatie is adembenemend mooi. De zonsopgang die je dagelijks kunt zien is onbeschrijfelijk. Echt een kado voor jezelf als je eens heerlijk wil opladen in een voedende rustige omgeving.
Sylvia van ’t Hof, oktober 2022

Wauw, wat een fantastische week heb ik mogen beleven in Spanje met Laura en Nick! Samen weten ze er een onvergetelijke ervaring van te maken voor de deelnemers.
Het boeken van de reis deed ik met de intentie om bewust me-time te creëren en tot rust te komen. Mijn verwachtingen zijn volledig overtroffen! Tijdens de reis mocht ik zoveel bijzondere momenten ervaren, die zal ik blijven koesteren. De persoonlijke aandacht, de verbondenheid binnen de groep, het prettige aanbod aan activiteiten, de mooie gesprekken aan tafel met de groep maar ook tussendoor in de keuken. De overheerlijke vegetarische maaltijden welke met veel liefde en aandacht werden bereid. De mogelijkheid om optionele activiteiten toe te voegen en dat het vooral een keuze (alles is een uitnodiging :)) was om wel of niet mee te doen aan de geboden lessen. De locatie is adembenemend mooi, zowel alle binnenruimtes als ook buiten, de diversiteit aan leuke zithoekjes met overal een prachtig uitzicht, het zwembad en de keuken als centraal middelpunt. Ik hoop nog een keer terug te kunnen komen.
We werden volledig ontzorgd en enorm in de watten gelegd, jullie zijn echte lieverds en een top-team, dankjewel!
Sharon de Jager-Wetzels, oktober 2022

Net terug uit Malaga waar we met 11 dames hebben mogen genieten van een hele bijzonder mooie yoga reis waar Nick en Laura ons echt het gevoel hebben gegeven dat we echt tijd voor onszelf vrij mogen maken. Niet alleen hele professionele yogalessen van Laura gekregen, maar ook ontbijt, lunch en diner verzorgt door Nick en de lokale mensen die voor ons het diner verzorgt hebben . Ze hebben de kracht om ons naar een hoger level op te tillen. En dat is een gave die niet zomaar vanzelfsprekend is. Ik kan het iedereen aanraden om deze reis door Laura en Nick te laten verzorgen . Een ervaring om nooit meer te vergeten .
Tonny, april 2022

Ik ben voor de 2e keer mee geweest naar de yogaretreat, nu in Spanje. Het was een heerlijke retreat waarin we helemaal ontzorgd en verzorgd werden. Dank Nick en Laura voor de transformatie die jullie mogelijk maken in de levens van ons deelnemers. De effecten werken nog lang na. En ik kook nog steeds geïnspireerd door het heerlijke eten. Tot een volgende keer! Zonnegroeten, Loes Wolfs
April 2022


Een dikke aanrader, en nogmaals bedankt voor de hele fijne reis.
Jill, april 2022

Het was mijn eerste yogaretraite en ik ben met een vriendin met NL yogareizen naar Malaga gegaan. Midden in de bergen ligt er een mooie villa, met prachtige kamers, een fijne keuken, eetkamer, en woonkamer, allemaal heerlijke plekjes om in of uit de zon te zitten om het huis heen en een zwembad. Niks dan lof over Nick en Laura. Elke ochtend een heerlijke start met meditatie tijdens de zonsopgang, gevolgd door een heerlijke yogales van Laura. Elke dag afwisselend in de middag of avond nog een 2e yogales, je zou er echt aan kunnen wennen. Het eten was elke dag weer een feestje, een hele leuke kookworkshop met sterrenchef Leon, paella avond met een lokale vrouwelijke chef, een heerlijke massage, mooie wandeling en afsluiten met een meditatie onder de sterren. Dat smaakt zeker naar meer! Nick en Laura letten op alle details en zijn gastheer en gastvrouw pur sang! Zeker een aanrader om mee te gaan!
Corine van Dijk, april 2022

Een warm bad, zo voelt het iedere keer als ik met jullie mee op reis mag. Jullie oprechte interesse en oog voor alle details is ongeevenaard. Van het fruit en flesje water op de luchthaven tot de gesprekken in de keuken met een kop koffie en heerlijke bak yoghurt met zelfgemaakte granola. Maar ook het motto ‘niets moet, alles mag’ geeft zoveel rust en ruimte. De locatie in Spanje tilt jullie aanbod weer naar een nieuw niveau. Wat een luxe! Alle hoekjes om je terug te trekken, het zwembad, de fijne kamers, de binnen en buiten yoga ruimte en het sfeervolle haardvuur tussen eetkamer en keuken. Ik ben opgeladen en met een rustige en heldere geest thuisgekomen. De enige vraag die nog rest is niet of ik weer meega, maar wanneer jullie weer plek hebben voor mij!
Kirstin, februari 2022

Geweldige yoga retraite gehad in Spanje. We werden volledig ontzorgd. Laura zorgde voor een omgeving waarin ik volledig tot rust kon komen. De yoga was zeer goed gekaderd. Nick zorgde op zijn beurt voor alle practicalia. Het eten was heerlijk, voldoende en stond altijd op tijd klaar. De service en aandacht voor detail was ongelofelijk.
Stefanie Van Der Heyden, februari 2022

Het yogaretreat in Spanje was echt super! De locatie was geweldig, de yogalessen en meditaties echt heel fijn en het eten was heerlijk. De sfeer tijdens de reis was heel ontspannen en iedereen had de ruimte om te doen waar hij of zij behoefte aan had. Je wordt in de watten gelegd en kunt hier helemaal opladen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Nick & Laura!
Lieke, oktober 2021

De Yogareis in Spanje was super mooi.
Een perfecte ervaring tot in de puntjes, van begin tot eind.
Nick en Laura leggen je in de watten, in -en rondom de mooie villa met prachtig berglandschap als rustgevend decor.
De groep was precies zoals deze had moeten zijn. Gevarieerd, sfeervol, gezellig en ongedwongen. Er is genoeg ruimte voor eigen tijd zoals je deze wilt invullen. Dagelijks Yogales en meditatie, puur ontspannen, ont-‘moeten’ bij het zwembad en genoeg leuke optionele activiteiten om aan deel te nemen zoals, wandelen, koken, suppen en massages.
Alles was een uitnodiging, niets dat moet.
Het verse vega eten was subliem verzorgd, iedere dag weer super smakelijk gegeten. Ik had me niets beters kunnen wensen deze week. Écht kunnen ontspannen, in stilte en met een lach.
Dankjewel voor alles 💜
Britt, oktober 2021

Malaga 2021

Ik sta op en doe de luiken open

Een rode gloed boven de bergen
Al snel zit ik beneden met een warme kop thee in de deuropening van de yogaruimte
Krekels op de achtergrond
In alle rust kijk ik naar de bergen
De kleur veranderd steeds
Ineens is het moment daar
Er komt een heel klein bolletje boven de bergen uit….. de zon
Onbeschrijfelijk wat zo’n mooie zonsopgang bij me losmaakt
Ik neem de tijd om de warmte te verwelkomen
Kon ik maar iedere dag zo beginnen……
Een geweldige week lang heb ik genoten van ieder moment. Alles is tot in de puntjes geregeld. Ontspanning door fijne yoga lessen en meditaties inspanning onder begeleiding van Nick. Alles is een uitnodiging, niks moet. Je hoeft letterlijk nergens aan te denken. Je kan helemaal op Nick en Laura vertrouwen.
Een unieke locatie! Ik weet het wel, ik wil volgend jaar weer.
Anne, oktober 2021

Bedankt voor alles; de aandacht, gezelligheid, luisterend oor, stof tot nadenken, lachmomenten, yoga lessen, culinaire hoogtepunten, bijzondere gesprekken en vooral elke dag de allermooiste zonsopgang. Hopelijk volgend jaar weer.. 🙏🏻🍀🥰 Liefs!
Vivian, oktober 2021


Ontzettend dankbaar dat ik deze mooie yogareis mocht meemaken. Ik heb genoten van de heerlijke yogalessen met fantastisch uitzicht, de fijne gesprekken met mijn medereizigers, het heerlijke eten, de kookworkshop, het relaxen aan het zwembad, de massage, het suppen en de sublieme locatie. Het was gewoon perfect. Deze reis is een prachtcadeau voor jezelf en ik kan werkelijk niks bedenken wat beter had gekund. Nick en Laura, jullie hebben jezelf overtroffen!
Susan, oktober 2021

Het was een fantastische reis! Ik heb genoten van de zonsopkomsten, de zonsondergangen, de fijne yoga lessen, de prachtige villa, het waanzinnige uitzicht, de goed verzorgde maaltijden en de fijne mensen!
Laurie, oktober 2021

Recensie Culinair ontspannings retreat de Rousch: 


Wat een heerlijk weekend was dit voor mij.
Alles klopte, ik had geen idee wat ik van de weekend kon verwachten maar ik heb mijzelf weer leren kennen en ik ben mezelf ook tegengekomen maar ik ben trots op mijzelf.
De lessen Yoga en de meditatie geweldig, het heerlijke eten en de gezelligheid en een prachtige wandeling.
Het cadeautje van jullie heeft een mooi plekje gekregen.
Dank jullie wel voor alles jullie zijn fantastische mensen met een warm hart.
Hieke Huisman, augustus 2023

Het culinair ontspannings retreat weekend in Nederland was boven onze verwachting. Niks moet, alles mag. Niet enkel relaxen en tijd voor jezelf, maar echt even thuiskomen bij jezelf en nieuwe inzichten opdoen. Daar wordt niet op gefocust, maar is wel ruimte voor.
Op een fijne laagdrempelige manier je onderdompelen in yoga, meditatie en je eigen welzijn. Echt een cadeautje voor jezelf!
Angie, augustus 2023

Ben je op zoek naar een combinatie van heerlijk ontspannen en lekker eten dan is de Culinair ontspanningsretreat in Zuid Limburg echt een aanrader. Onder de bezielende leiding van Nick (organisatorisch alles perfect onder controle) en Laura (die je met haar fijne yoga- en meditatielessen naar een verdiepend level trekt) een waar cadeau voor jezelf!
Ik heb genoten van begin tot eind. De kamers in hotel De Rousch zijn eindeloos (een heerlijke plek om je even terug te trekken) en de keuken van Auberge De Rousch grandioos.
Kortom…ik denk dat ik zeker nog eens terugkom!
Anje Hendriks, augustus 2023

Heerlijk, wat een mooie beleving! Van de ontvangst tot het einde. Mooie locatie en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgt. Of je in een warm bad stapt. Nick en Laura zijn een mooi en lief stel waar je je heel snel op je gemak voelt.

Caroline van Loo, november 2022


Van 30 september t/m 2 oktober heb ik, onder leiding van, Laura en Nick van “NL Yogareizen”, deelgenomen aan het Culinair Ontspanningsretreat in Hotel De Rousch in Heerlen.

Omdat ik:
A) een man ben (met de vraag is zoiets niet meer voor vrouwen ???)
B) wel een mindfulness training heb gevolgd maar geen enkele ervaring met yoga heb        (met de vraag: is zoiets niet meer voor vrouwen ???)
twijfelde ik aanvankelijk erg om me in te schrijven. Toch gedaan (onder het motto “niet geschoten is altijd mis”); omdat ik al een tijd niet lekker in mijn vel zat en omdat het “culinaire” deel me ook erg aansprak😁!
Aan het eind van het weekend kan ik alleen maar zeggen “mannen van Nederland (en omstreken); aarzel niet; schrijf je in en geniet van een supermooi weekend waarin:
– je volledig ontzorgd wordt.
– je, zonder “zwevende praktijken”, leert om weer terug te komen bij jezelf via meditatie en yogaoefeningen (gewoon meedoen; niets moet en het is altijd goed 👍)
– je de rust gaat ervaren waar je in het dagelijks leven niet meer aan toe kwam
– je handvaten krijgt om deze rust ook te integreren in je dagelijkse leven.
– je culinair verwend wordt met een super ontbijt, lunch en diner met, naar keuze, een heerlijk glas wijn (dus mijn angst dat ik alleen brandnetelthee, quinoa en bessen zou krijgen was volledig ongegegrond)
– je kennis maakt met Laura en Nick (de motor van NL Yogareizen); een gedreven en laagdrempelig stel die met beide benen op de grond staan en ,ieder op hun eigen manier, ervoor zorgen dat je totaal ontstresst.
Ga er gewoon blanco in, net als ik ! Jullie gaan hier beslist geen spijt van krijgen !!!
Hartelijke groet,
Wiebe van Dis

Genoten van een heeerlijk yoga-weekend bij Laura en Nick! Beide zorgen ze er op allerlei manieren voor dat je helemaal kunt ontspannen. Heel liefdevol, warm en toegankelijk! De yoga van Laura is precies zo. Kortom, het was fantastisch. Bedankt! 🌼

Amanda Doon, maart 2022


Afgelopen weekend bij Nick en Laura een mooi yogaweekend gehad in Limburg. Wat een fijn weekend, binnen 2 dagen van rennen naar absoluut relaxed. Laura geeft hele fijne yoga opmaat, ze maakt deze afhankelijk van de energie waar  je in zit. Je krijgt enerzijds alle ruimte, wat heel fijn is en anderzijds mooie adviezen om  mee te nemen.🙏
Nick regelt alles zodat je je absoluut verwend voelt. Ik heb genoten. Dank je Laura en Nick. Tot in Spanje 🥰

Ingrid, maart 2022


Heerlijk tot rust gekomen tijdens het yogaweekend en heerlijk gegeten! Nick en Laura zorgen ervoor dat je helemaal kunt ont-zorgen. Zij zijn heel vriendelijk en oprecht geinteresseerd. Je mag helemaal jezelf zijn en kunt aangeven waar je wel of geen behoefte aan hebt. Helemaal top!! Echt een aanrader!

Lauren van Zandvoort, maart 2022


Deze retreat heeft al m’n verwachtingen overtroffen. De hotelkamer was schoon, ruim en ontzettend mooi. Daarnaast was het eten echt heerlijk en ook meer dan genoeg. Het belangrijkst van allemaal was echter hoe ik me heb gevoeld tijdens de retreat. Ik ben volledig tot rust gekomen en heb gezonde gewoontes ontwikkeld die ik nu kan blijven voortzetten. Laura en Nick zijn ontzettend fijne mensen die een goede sfeer creëren waarin je echt jezelf kan zijn. Alles mag en kan. Daarnaast is Laura een ontzettend getalenteerde yoga docente en waren deze lessen een van de beste die ik heb gehad. Alles was erg netjes geregeld door Nick waardoor ik eigenlijk oprecht helemaal geen op- of aanmerkingen heb. Ik kan niet wachten om weer een retreat te boeken bij ze!

Pauline V, februari 2022


Het was mijn eerste keer. Erg spannend voor me. Maar wat een heerlijke ontvangst en wat een fijne mensen om me heen. Nick en Laura zijn twee toppers en hebben me een heerlijk relaxed weekend bezorgd met veel nieuwe inzichten waar ik zeker wat mee kan. De yoga, meditatie, wandeling en het heerlijke eten in een heerlijke accomodatie in een woord top!

Yvonne B, februari 2022


Het yogaretreat was van begin tot einde super fijn en heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen. Laura& Nick zijn beiden hele fijne, positieve en open mensen waar je je gelijk bij op je gemak voelt. De yogalessen en meditatie sessies waren super fijn, het eten was erg lekker en het hotel was van alle gemakken voorzien. Wat mij betreft is dit retreat dan ook een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar rust, comfort en persoonlijke aandacht!

Laura H, februari 2022Recensie yoga retreat België:


Lieve Laura & Nick,
Wat heb ik genoten om even in de bubbel van NL yogareizen te mogen zitten!
Genoten van de inspirerende, liefdevolle en deskundige sessies, de gesmeerde organisatie en gastheerschap, de overheerlijke maaltijden en de magische massage voor lichaam & geest.
Met aandacht voor mezelf heb ik mijn levensvreugde kunnen voelen en vieren en lijst ik dit retreat in met een gouden randje.
Lieve groet, Anneke
9 oktober 2020

Ik heb een fijne midweek gehad, yoga retraite, inzichten ontknopingen en loslaten.. Je leert jezelf heel goed kennen en geeft je kracht ..iedereen die je ontmoet is bang voor “iets” ..houd van “iets” of heeft “iets” verloren .. happy naar huis 🙏🏼🧘‍♀️🌸 dank je wel 🙂

Olga, oktober 2020


In een woord heerlijk, ben helemaal tot rust gekomen, tot mezelf. Inzichten gekregen omdat ik de tijd nam. Lichamelijk en geestelijk gesterkt naar huis gegaan. En Oh wat heb ik dat nodig gehad. Het heeft me door een moeilijke periode geholpen. Het heeft gewoon zo moeten zijn. Niks moet, niksen mag. Wat een fijn gevoel. Alle ruimte om jezelf te zijn en te kiezen waar jij op dat moment zin in heb. En dan de verwennerij ….. niks zelf hoeven doen. Ik ga dit zeker vaker doen!! Bedankt Nick voor alle kopjes koffie, Laura voor de fijne lessen en Les voor het heerlijke eten.
Anne, oktober 2020Bedankt voor de fijne week Laura en Nick, jullie hebben mijn verwachtingen overtroffen! Van begin tot eind hebben jullie ons in de watten gelegd. Het oprechte en warme contact met jullie maakte het een hele mooie ervaring. Ik ben helemaal tot rust gekomen door de fijne yogalessen en meditaties, het prachtige verblijf en het heerlijke eten.

Anoniem, september 2020


Dankbaar voor deze bijzondere fijne week! De locatie, het eten, de verzorging en natuurlijk de yoga- en meditatielessen van Laura waren super. Er heerst een fijne sfeer en je wordt volledig in de watten gelegd. De ideale omstandigheden om tot rust en meer tot jezelf te komen. Een aanrader dus!
Lieke Kleijnen, september 2020


Het was wederom heerlijk. See you next time!
Linda Jansen, september 2020


Het was een heerlijke retreat waarin we helemaal ontzorgd en verzorgd werden. Dank Nick en Laura voor de transformatie die jullie mogelijk maken in de levens van ons deelnemers. De effecten werken nog lang na. En ik kook nog steeds geïnspireerd door het heerlijke eten van Les. Tot een volgende keer!
Zonnegroeten, Loes Wolfs, september 2020


Als je op zoek bent naar een yogaretreat, dan is via NL yogareizen een echte aanrader. Laura en Nick hebben werkelijk aan alles gedacht, waardoor je heerlijk tot rust kan komen. De yogalessen en meditatie, de locatie en verzorging waren super!
Anoniem, september 2020


Een waar cadeautje voor jezelf; ik heb genoten van de meditaties, de yoga-lessen, de wandelingen, de sauna, de jacuzzi, het overheerlijke eten, de fijne contacten met de andere deelnemers, de luxe van een eigen slaapkamer met prachtige badkamer, in een mooie omgeving en dit alles onder de bezielende, warme begeleiding van Laura en Nick en de culinaire omlijsting van Leslie. Een feestje voor lichaam en geest en zeker voor herhaling vatbaar.
Hedwig, september 2020


Een week waarin ik volledig heb kunnen ontspannen en tot rust ben gekomen. Mede dankzij de goede zorgen en persoonlijke aandacht van Nick en Laura. Zij zorgen ervoor dat je je gelijk op je gemakt voelt en dat je er mag zijn. Genoten van de yogalessen, meditatie, de locatie, goede zorgen én het heerlijke eten van Les. Het is echt een cadeautje voor mezelf geweest.
Kelly Philips, september 2020


In een woord heerlijk, ben helemaal tot rust gekomen, tot mezelf. Inzichten gekregen omdat ik de tijd nam. Lichamelijk en geestelijk gesterkt naar huis gegaan. En Oh wat heb ik dat nodig gehad. Het heeft me door een moeilijke periode geholpen. Het heeft gewoon zo moeten zijn. Niks moet, niksen mag. Wat een fijn gevoel. Alle ruimte om jezelf te zijn en te kiezen waar jij op dat moment zin in heb. En dan de verwennerij ….. niks zelf hoeven doen. Ik ga dit zeker vaker doen!! Bedankt Nick voor alle kopjes koffie, Laura voor de fijne lessen en Les voor het heerlijke eten.
Anne, oktober 2020


Recensie dag retreats:

Afgelopen vrijdag een geweldige dagretreat gehad. Alles tot in de puntjes goed verzorgd. Goede uitleg vooraf. Yoga lessen waren ook super! Top locatie, lekker eten en een leuke wandeling👌🏼 Mooi om te zien met hoeveel passie Nick en Laura dit doen💚Super bedankt voor deze mooie dag! Zeker voor herhaling vatbaar!
Nathalie S, april 2023


Voor de eerste keer deelgenomen aan een dagretrait. Ik heb de dag als heel prettig en waardevol ervaren. Bij de yoga heerste een fijne energie; alles mag en niks moet.Ook de lunch en de wandeling waren prima verzorgd. Laura en Nick zijn oprecht geïnteresseerd en maken voor iedereen even tijd. Ik kan dit iedereen aanbevelen! Gun het jezelf 😉
Florian Smit, oktober 2020


Hele fijne yoga en meditatie dag gehad. Laura begeleidde de yoga op een prettige manier! Er was een fijne sfeer en ik zou het zeker aanraden !
Marieke Jansen, oktober 2020


Het was een erg ontspannende dag! Het is kleinschalig en dat zorgde voor veel persoonlijke aandacht door Nick en Laura. Verder was alles supergoed georganiseerd en ze doen graag wat extra’s (zoals alsnog een dinerreservering regelen in een vol restaurant!). Kortom, een aanrader 🙂
Sandhia Bansi, juli 2021

Dagretreat Rolduc. Het was super fijn vooral de buiten les waar het serene en stil was, en de vogels hun concert fluiten. De eind ontspanning vergezeld door de zon op ons gezicht voelde als een geschenk uit de hemel . Laura bedankt voor de fijne zachte yoga lessen en mijn intentie sloot precies aan op de inzicht kaart die jij me gaf. Het is heel bijzonder en waardevol wat jullie samen doen. 🙏🏻 💕😍😘
Natascha Majik, juli 2021

 

Recensies weekenden:


5 ***** ZENNN! Nothing more to wish for! Laura en Nick hebben ons volledig in de watten gelegd tijdens een luxe weekend retreat in de prachtige Limburgse Heuvels, gezonde voeding en fijne yogalessen met een persoonlijke touch. Tnx!!
Linda, februari 2020


Aanrader ontspannend Yoga weekend Holset.
Met een zeer goede persoonlijke zorg door Nick en Laura waarbij de passie straalt. Met een afwisselde yoga aanbod.
Hele mooie accommodatie in een fijne omgeving met een heerlijk ontbijt, lunch en diner. En waar je zeker een glimlach ontvangt.
Tot de volgende keer.
Raimond, februari 2020


Heerlijk genieten en ontspannen in een mooie omgeving.
Anoniem, februari 2020


Wat een fantastisch weekend. De persoonlijke aandacht is ongeëvenaard. Vakkundige Yogalessen met liefde gegeven. Een kok die niet alleen maar waanzinnig goed kan koken maar ook nog een persoon die bomvol kennis zit en deze heel interessant kan verwoorden. De locatie lekker dichtbij en magische mooi. Ik beveel het zeer aan en ik verheug me nu al op de volgende keer dat ik het voorrecht heb om weer mee te mogen.
Jeanny, februari 2020


Een waardevol weekend
Zo terug kijkend op het yoga weekend kan ik alleen maar zeggen dat het een heerlijk weekend was.
WAAROM:
 • Een prachtige locatie
 • Met eigen vervoer prima te doen. ( met OV minder goed bereikbaar)
 • Een mooie afwisseling van in het programma (inspanning en ontspanning)
 • De yoga lessen zijn goed opgebouwd
 • Het aantal mensen voor een yogaweekend is precies goed.
 • Het eten is prima
 • De wandeling is een prettige onderbreking van de zaterdag
 • Laura en Nick hebben er alles aan gedaan om het weekend te laten slagen
 • Kortom een aanrader.
Groet Marja, februari 2020

Supertof weekend, goed georganiseerd, lekker eten etc. Ik ben heerlijk tot rust kunnen komen! Hele fijne, open groep met top begeleiding van Laura&Nick, een aanrader!
Anoniem, februari 2020


Het Yoga weekend in Holset was perfect om een weekend te ontspannen, alles mag en niets moet, vooral jezelf aan voelen, de heerlijke yoga lessen van Laura en de gastvrijheid en organisatie van Nick maakte dit weekend tot een heerlijk rustgevend en ontspannend weekend, waarin je je over niets druk hoeft te maken De locatie en de geweldige kok maakte het plaatje helemaal compleet. Kortom een geweldig weekend, wat zeker voor herhaling vatbaar is ! Liefs Sanne
Sanne, november 2019


Heerlijk genoten van een goed verzorgd weekend!
Suzanne C, november 2019


Een heerlijk goed verzorgd weekend achter de rug van NL Yogareizen. De locatie was prachtig en leende zich perfect voor een yogaweekend, even tot jezelf komen. De yogalessen zijn goed te volgen en Laura doet dit met hart en ziel met aandacht voor alle deelnemers. Accommodatie en eten waren goed verzorgd. Heel erg bedankt voor deze ervaring.
Saar, november 2019


Het weekend voelde als een cadeautje van rust en ontspanning. Laura en Nick zorgen ervoor dat je nergens aan hoeft te denken, ze zorgen overal voor. Van ontspannen yogalessen, een heerlijke wandeling door het bos tot heerlijk eten. Het hele plaatje klopt gewoon. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor jullie goede zorgen, tot volgend jaar!
Fleur, november 2019


Genoten van een heerlijk weekend waarin ik helemaal tot rust kon komen op een prachtige rustgevende locatie en met overheerlijk eten! Zeer goed georganiseerd!
Britt D, november 2019


Wat was het een geweldig yoga weekend!! Ik heb er zo van genoten, echt een moment om tot mezelf te komen. Alles was tot in de puntjes geregeld, de yoga lessen, de locatie, het eten gewoon helemaal af!! En wat een geweldige mensen zijn Laura en Nick. Zo hartelijk en lief, je voelt je meteen op je gemak. Ik zou zeggen tot de volgende keer 😁 Groetjes Kelly
Kelly, november 2019


Een warm ontvangst door Nick en Laura op een super locatie in het Heuvelland. Het weekend omvat alles wat nodig is om goed voor jezelf te (laten) zorgen. Een mooie schone accomodatie, volop in de natuur, literatuur en heerlijk vers eten en drinken, naast de yogalessen en behandelingen. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Britt R, november 2019


Ik heb enorm genoten van een heerlijk yogaweekend in Zuid-Limburg. Alles was tiptop verzorgd van ontbijt tot diner, inclusief alle tussenliggende activiteiten. De yogasessies van Laura zijn ontzettend prettig, de massage was super en de omgeving fantastisch. Kortom, helemaal top.
Sandra , november 2019


Recensies yogareizen:


Deze yoga reis was zoals eerder in Italië zo ontzettend relaxt en genietend van alles en zo goed verzorgd. Laura en Nick mede dankzij jullie was deze reis weer 100% Top….. Dank hiervoor
Petra, oktober 2019


Ik heb genoten van een 5 daagse yogareis in de omgeving van Zadar Kroatië. De lessen werden gegeven in een mooie rustige omgeving door een lieve en vriendelijke lerares, rustig en ontspannen hebben we oefeningen gedaan. Complimenten voor het ontbijt en de lunch.
Rina, oktober 2019


Voor mij was het de eerste yogareis. Eentje om nooit meer te vergeten. Alles was tot in de puntjes geregeld. De yogalessen van Laura waren afwisselend, yin en hatha yoga. Heerlijk buiten onder de olijfbomen en s’avonds binnen met de kaarsjes aan. Het ontbijt en de lunch waren voortreffelijk. De restaurants voor de avond met zorg uitgekozen. De uitstapjes naar de Plitvice meren en Zadar waren heel mooi. Kortom Laura en Nick, jullie zijn een perfect team. Het was een feestje, volgend jaar zeker weer! Namaste 🙏🏻😘
Gertie, oktober 2019


De yoga reis naar Croatie was helemaal af! Een perfecte balans tussen geweldige Yoga lessen, rustmomenten op een perfecte locatie, heerlijk eten en drinken en bezoeken aan Zadar en Plitvice meren. Dit in combinatie met een ontzettend leuke groep mensen maakte deze reis tot een geweldige ervaring. Nick en Laura, bedankt! Ik ga zeker weer mee op een volgende reis.
Jose, oktober 2019


Ik heb een geweldige yogareis gehad Goede balans van yoga stilte momenten excursie en ontspanning
Ine, oktober 2019


De yogareis naar Kroatië met Laura en Nick van NLyogareizen heeft mijn verwachtingen overtroffen. We werden door hen opgewacht bij het vliegveld van Zadar waarna we naar een prachtige villa (tussen de olijfbomen) met zwembad werden gereden. Mijn fijne kamer, die ik voor mezelf had, was uitgerust met een bed met goede matras en mooie badkamer. Het ontbijt en de lunches waren heerlijk, gezond en met zorg klaargemaakt. De yogalessen waren afwisselend, een mooie mix van Yin Yoga, Hatha Yoga en YingYang Yoga en ook een genot voor het oor dankzij de prettige, rustige stem van Laura. De uitstapjes naar de Plitvicer meren en Zadar waren een mooi extraatje. De restaurants waar we ’s avonds aten waren met zorg uitgekozen door Laura en Nick. Verder kregen wij nog een energetische behandeling van Laura en mochten wij de dag van vertrek even meehelpen met de eigenaren van de villa met het oogsten van de olijven en proeven van de zelfgemaakte grappa en andere dranken. Deze reis was een geweldige ervaring die ik niet had willen missen. Ik ben heel dankbaar dat ik mee mocht gaan met deze yogareis en kan het iedereen aanbevelen. Het is een cadeau voor jezelf!
Susan, oktober 2019


Het was weer volop genieten. Ik heb voor de tweede keer aan deze yoga reis deelgenomen. Het blijft een echte aanrader! Laura en Nick zorgen voor een heel prettige sfeer waardoor je je meteen thuis voelt. De yoga was gevarieerder. Een energetische behandeling was inclusief en op verzoek een massage. Tussen de lessen door voldoende tijd voor onszelf. Ze hebben ons overdag culinair goed verwend en iedere avond werd in een ander restaurant gegeten. Het menu kon men zelfs overdag al bepalen. Bij terugkeer was er dus nog voldoende tijd om samen te zitten. Dit vonden alle deelnemers heel prettig. Kortom, het was weer een meer dan bijzondere ervaring. Heerlijk ontspannen in een unieke, prachtige en landelijke omgeving. Laura en Nick, chapeau!!

ML, mei 2019


Super trots ben ik op jullie en jullie derde super geslaagde yogareis. Als

Laura en Nick bieden een unieke ervaring aan. In een fantastische omgeving. Uitstekend verzorgt. Met persoonlijke aandacht. Zeer ontspannen yogadagen waarbij alles voor je geregeld is.

Sophie & Leo, mei 2019


Super trots ben ik op jullie en jullie derde super geslaagde yogareis. Als deelnemer van het eerste uur kan ik de reizen goed vergelijken en jullie blijven jezelf uitdagen, verbeteren en daardoor ons verrassen. De energetische behandeling, de massage, de aromatherapie yoga en de bijzondere pizza waren de hightlights van dit jaar. Ik ben nu al benieuwd naar volgend jaar! Ciao en liefs Kirstin

Kirstin, mei 2019


“vier dagen echte aandacht voor jezelf” Dat is wat Nick en Laura hebben gecreëerd voor de deelnemers van de NL Yogareis! Ik was voor de tweede keer de gelukkige dat ik kon deelnemen aan deze reis. Ondergedompeld worden in de wereld van Italië, de wereld van Yoga en de wereld van mezelf. Rust, Liefde & Grenzen zijn de kernwoorden van deze dagen, woorden die tijdens de NL Yogareis op een liefdevolle en inspirerende manier door Laura worden herhaald, woorden die ik eigenlijk wil meenemen naar mijn dagelijkse leven en wil delen met de mensen die ik lief heb in mijn omgeving. De NL yogareizen die door Nick en Laura vol passie worden georganiseerd zijn een aanrader voor iedereen die het zich zelf gunt om even échte ‘aandacht’ voor jezelf te hebben!

Anne, mei 2019


Eerste keer yogareis meegemaakt. Was een geweldige ervaring. Quality time voor mezelf. Heb genoten.

A, mei 2018


Perfect georganiseerde reis.

Chris, mei 2018


Laura en Nick, mijn complimenten! Heerlijke yoga-reis. Een geweldige yogadocente die goede en persoonlijke aandacht geeft en een fijne vertrouwde sfeer en omgeving weet te creëren. Uitstekende culinaire verzorging. Een aanrader voor iedereen die algehele yoga-ontspanning zoekt en om die reden de keuze voor de volgende reis van NL yogareizen moet maken!!

Marie-Louise, mei 2018


Een prachtig reis waar je helemaal tot rust kunt komen. Mocht je nu alleen gaan en niemand kennen. Nick en Laura zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. De locatie is geweldig, mooi verzorgde kamers en een prachtig uitzicht over de bergen. Alles is tot in de puntjes geregeld. De yogasessies zijn gevarieerd en voor iedereen toegankelijk. Kortom een echte aanrader.

Jolanda, mei 2018


2(e) jaar
4 dagen
5 nachten
6 yogalessen
12 maaltijden
96 uur ontspannen
5760 minuten genieten
0 seconden heimwee
Tot volgend jaar! Liefs Kirstin

Kirstin, april 2018


Geweldige reis om eens helemaal alleen de aandacht aan jezelf te geven. Laura en Nick geven je meteen een warm gevoel zodat je je thuis voelt . De yoga lessen waren prima en professioneel met veel persoonlijke aandacht. De rest eromheen was ook heel goed verzorgd , de kookkunst van Nick was voortreffelijk. Kortom een reis die ik iedereen zal aanbevelen en zelf zal ik zeer zeker nog een keer meegaan.

Tonny, april 2018


‘Leun tegen je grenzen aan, maar ga er niet overheen’ zei Laura tijdens de yoga les in Italië. Deze tip neem ik mee voor mijn eigen toekomst. Deze tip wil ik verspreiden bij de mensen die ik lief heb.
De NL Yogareis naar Italië was voor mij een bijzondere ervaring, waarbij ik op een fijne manier aandacht kon nemen voor mezelf. Mooie mensen heb ik leren kennen en ik heb ontzettend mogen genieten van de bevlogen yoga lessen van Laura en de zorgzaamheid van haar partner Nick.
De warmte van de zon, het lekkere eten en de mooie locatie maakte deze bijzondere ervaring compleet!

Anne, april 2018


Wat een heerlijke mini-vakantie was dit! Als moeder was dit voor mij de perfecte manier om in korte tijd weer helemaal op te laden. Het programma zat goed in elkaar; de yogalessen, tijd voor jezelf en met elkaar, een stadje bezoeken werden in een fijn tempo afgewisseld. Het eten was verrukkelijk, met iedere ochtend een uitgebreid ontbijt en in de middag en avond verse italiaanse gerechten met heerlijke wijnen. Ik voelde me tot in de puntjes gezien en verzorgd. Een echte aanrader dus! Bedankt lieve Nick en Laura, hopelijk tot een volgende keer.

Rianne, maart 2018


Lieve Nick en Laura, wat een mooie reis. Aangezien ik nog geen yoga ervaring had, maar wel opzoek was naar ’n yogalessen heb ik mij heel spontaan voor deze reis aangemeld. Ik ben er heel onbevangen aan begonnen. Als ik al verwachtingen had, zijn die zeer overtroffen. Van het begin tot het einde super georganiseerd. De mailing en informatie van te voren waren zeer volledig. Bij aankomst werden we netjes opgewacht en was al aan alles gedacht( water en fruit voor onderweg). En toen begon de verwennerij, heerlijke lunches, zeer uitgebreid ontbijt, fijne yogalessen met een lekker kopje thee als afsluiting, gezellige gesprekken met fijne mensen, tijd voor jezelf en een mooie dag in Venetië. Ik heb genoten en wil jullie bedanken, het was een voorrecht om deel uit te mogen maken van jullie allereerste yogareis. Marlie x


Dit was mijn allereerste yogareis en ik heb er enorm van genoten. Het was zo fijn om op deze manier echt even tijd voor jezelf te creeëren en te aarden. Tussen de yogalessen door was er voldoende ruimte om jezelf even terug te trekken en om te ontspannen, op welke manier dat voor jou prettig was. Nick en Laura hebben ervoor gezorgd dat echt alles tot in de puntjes verzorgd was. Ze hadden echt oog voor detail en aan persoonlijke aandacht was geen enkel gebrek. Zij waren echt een top-team en maakten de reis om niet meer te vergeten. Heel erg bedankt voor de fijne tijd!


“Hoe spel je ontspanning? Dat spel je niet, dat voel je.” (Winnie de Poeh) Ik kon alles loslaten toen ik aan de yogareis begon. Aan alle details was aandacht besteed van het vervoer tot flesjes water voor onderweg tot uitgebreide ontbijtjes en lunches en een yogaboekje voor mee naar huis. Ik ben echt ontzorgd en verwend door de vlekkeloze organisatie en de inspirerende yogalessen. De afwisseling van prettig gezelschap, prachtige natuur, inspanning op de mat en leuke activiteiten was precies wat ik zocht. Bonus was dat ik gezellig met familie op vakantie was! Bedankt voor het warme en ontspannende bad Nick & Laura, het was fantastisch!


We hebben enorm genoten van de yoga-reis die jullie hebben aangeboden. Het was tevens ook erg leuk om aanwezig te zijn bij de eerste reis (hopelijk van velen) die jullie hebben aangeboden. Als gastheer en gastvrouw hebben jullie het de gasten volledig naar wens kunnen maken en de sfeer in de groep is van begin t/m einde precies zo geweest als je zou verwachten van een yoga-reis. Een gezonden mix van rust en gezelschap! Gezien er mensen met én zonder yoga-ervaring aanwezig waren, en deze tenslotte allemaal een goede ervaring hebben gehad, bewijst maar weer eens dat een mix van ervaren én beginnende yogi’s zeer goed samen gaat. De dagen waren prima ingedeeld waardoor er een goede balans aanwezig was tussen de yoga-lessen, momenten van rust en de zeer goed verzorgde lunch en locaties van het avondeten. De tocht naar Venetië gaf een leuke break tussen de dagen in Fanna en het feitelijk bezoek in Venetië. We zouden een ieder die geïnteresseerd is in een fijne balans tussen yoga en gezelligheid deze reis willen aanraden.


Yogareis Italië.

Al enkele jaren gaan mijn beste vriendin en ik in mei een paar dagen op reis. En het toeval wil, dat wij nagenoeg op hetzelfde tijdstip de facebookpagina van “Yogareis Italie” zagen en elkaar appten “Is dat niks voor ons?”. Jazeker, leek ons leuk. Wij hebben ons meteen aangemeld en waren benieuwd wat de reis ons zou brengen. Alles werd in detail door Nick en Laura geregeld. De tickets, voorinformatie, inchecken,  de ontvangst op vliegveld Treviso. Op het vliegveld leerden wij al twee andere deelnemers aan de reis kennen. Aan alles was gedacht,  zelfs voor fruit en water tijdens de rit naar de uiteindelijke bestemming was gezorgd. De reis van een uur naar Fanna was geweldig, de omgeving is gewoonweg betoverend. Aangekomen in Fanna leerden we het laatste koppel kennen en konden we ons even op de mooie en ruime kamers terugtrekken.  Elke ochtend en middag op een zeer uitgebreid en luxe ontbijt en een heerlijke lunch getrakteerd. Alles zelf bereid, biologisch en super verantwoord. Na de lunch begon de eerste yoga-les. Laura had een reader gemaakt met hele heldere uitleg en dito foto’s ter illustratie. Het niveau en de leeftijd van de deelnemers was divers, de een had nog nooit aan yoga gedaan (ikzelf dus) en andere waren fanatieke yoga beoefenaars. Laura had met alles rekening gehouden en met haar zachte stem bracht ze iedereen in een state of mind, die ik niet gauw meer vergeet. De groep werd hecht en er werd veel gelachen. De dag erna bezochten we Venetië. Het weer was prachtig, de stad is geweldig. In totaal hebben we gedurende ons verblijf  5 yoga-sessies gehad en elke sessie was weer anders, maar telkens weer bijzonder. Laura en Nick verdienen een dikke pluim, dat ze dit op een dergelijke sublieme wijze hebben weten te organiseren. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken.


Recensie yoga&wellness:


Yoga en Welness was top! Mooie combinatie van fysieke en mentale ontspanning. En wat een fijne yogadocent is Laura!
Evelien, januari 2020


Yoga en Wellness in Thermae 2000 voelt als een kleine vakantie. Vijf sterren voor Nick en Laura!
Tim, januari 2020


Op zondagochtend met z’n vijven een heerlijk ontspannen yoga les gehad op een mooie locatie (in de yurt bij Thermae 2000). Dank voor de les en persoonlijke aandacht Laura. En dank voor het laagdrempelige en persoonlijke contact Nick.
Charlotte, oktober 2019Translate »