YoGaia in GaiaZOO

YoGaia in the ZOO

Heerlijk genieten en ontspannen in een natuurlijke omgeving, een zacht briesje, luisteren naar de fluitende vogels en het kabbelende water op de achtergrond. De ideale omgeving om yoga te beoefenen. Tijdens de yoga in GaiaZOO word je bewuster van de omgeving. Iets waar veel mensen in hun dagelijks leven minder tijd meer voor hebben.

De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk ook al heb je nog nooit yoga gedaan. De yoga zal bestaan uit dynamische en rustgevende houdingen. De nadruk ligt op het vergroten van de (innerlijke) kracht, ademhaling, concentratie- en uithoudingsvermogen. Yoga is ook mindful. Het kan ontspannend werken.

Yogamatjes zijn aanwezig.

𝗔𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮
22 juni en 4 augustus 2024

Let op: 15 personen per groep, VOL=VOL.

Powered by Decathlon & NL yogareizen

Prijzen

Reserveer je ticket op: https://www.gaiazoo.nl/yogaia/

Kledingadvies:
Sportkleding die gemakkelijk zit, een trui of vest indien het ’s ochtends een beetje fris is en dikke sokken.

Ontvangst:
Hof van Gaia, Brughofweg 25, Kerkrade. Graag vragen we je om uiterlijk 08.45 uur aanwezig te zijn bij poort 3.

Meld je snel aan, want vol = vol.

YoGaia wordt aangeboden in samenwerking met NL yogareizen:

NL yogareizen is opgericht door Nick & Laura uit Landgraaf. NL yogareizen biedt yoga aan op unieke locaties. Een van deze unieke locaties is GaiaZOO. Naast yogareizen in binnen- en buitenland organiseert NL yogareizen yoga workshops en bedrijfsyoga. NL yogareizen staat voor persoonlijke aandacht, inspirerende yogalessen, een plek waar iedereen zichzelf mag zijn en een goede balans tussen yoga en ontspanning.

www.nlyogareizen.nl 

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Translate »